Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Савгіра Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Перцевий М. 
Мінеральний склад продукту структурованого на основі сиру кисломолочного [Електронний ресурс] / М. Перцевий, Т. Кузнецова, Ю. Савгіра // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 681.169 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Савгіра Ю. О. 
Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи [Електронний ресурс] / Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 349-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 539.171 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Савгіра Ю. О. 
Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare для розробки комп’ютерних засобів навчання з фізичної хімії [Електронний ресурс] / Ю. О. Савгіра, Т. О. Кузнецова, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 539-546. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_86
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.145 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Перцевий М. Ф. 
Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин [Електронний ресурс] / М. Ф. Перцевий, Ю. О. Савгіра, Т. О. Кузнецова, М. Б. Колеснікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 360-368. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 256.968 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Савгіра Ю. О. 
Поверхневі явища на межі двох контактуючих рідин: соняшникова олія - вода [Електронний ресурс] / Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 425-430. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_73
Попередній перегляд:   Завантажити - 214.382 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Одарченко А. М. 
Управління безпечністю продукції в умовах сучасної ринкової економіки [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Ю. О. Савгіра, А. О. Бабіч, К. В. Сподар, О. О. Сюсель // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 211.923 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського